Branding
Je huisstijl geeft potentiële klanten meteen een eerste indruk van jouw onderneming. Met de juiste look en feel zet je jouw identiteit in de verf en val je meteen op tussen de concurrentie.

Een huisstijl die past

Naast het bouwen van een professionele website, kan je bij Webflux ook terecht voor het opfrissen van je huisstijl. Vaak zien we dat de twee hand in hand gaan. Een professionele huisstijl die meteen de juiste uitstraling geeft aan jouw onderneming zal je online communicatie immers alleen maar versterken.

  • Laat je klanten zien waar jouw onderneming voor staat met een frisse huisstijl.
  • Stuur tijdens de ontwerpfase bij zodat je 100% tevreden bent.
  • Communiceer zowel op print als online met een uniforme huisstijl.

Samen jouw huisstijl ontwerpen

Flexibiliteit is onze grote troef bij het ontwerp van een nieuwe huisstijl. We zijn pas klaar als jij 100% tevreden bent. Daarom leveren we tijdens de ontwerpfase tussentijdse ontwerpen op. Zo kan jij flexibel bijsturen en komen we samen tot de ideale huisstijl voor jouw onderneming.

Een huisstijl voor print en online

De huisstijl die we bij Webflux ontwerpen is natuurlijk niet enkel bestemd voor online gebruik. Met je nieuwe huisstijl heb je meteen een uniform communicatiemiddel dat je ook kan gebruiken op naamkaartjes, briefpapier en enveloppen, notitieblokken, presentatiemappen, etc. We leveren alle bronmateriaal vectorieel in o.a. Pdf-formaat op zodat je het gemakkelijk op al je communicatiedragers kan doortrekken.

Een huisstijl die jouw identiteit versterkt?

Een professionele huisstijl is belangrijk voor elke onderneming. Wij ontwerpen een huisstijl die jouw identiteit in de verf zet.

Contact