Waarom kiezen voor Webflux?
Ontdek waarom deze bedrijven voor ons kozen en hoe wij hen als fullservicepartner de nodige digitale ondersteuning hebben gegeven.

Webflux-klanten aan het woord

Ontdek waarom deze bedrijven voor ons kozen en hoe wij hen als fullservicepartner de nodige digitale ondersteuning hebben gegeven.

Advocaat Joris Gebruers
Advocaat Joris Gebruers Circulex Advocatenkantoor

Toen ik een webpartner zocht, heb ik verschillende portfolio’s bekeken, maar Webflux sprong er voor mij meteen uit. Bij hun heb ik het gevoel dat ze dezelfde kwaliteit willen brengen als ik. Ik geef onze samenwerking dan ook een tien op tien. 

We hebben een heel vlotte communicatie en bij vragen of opmerkingen spelen ze altijd kort op de bal zonder de kwaliteit van het werk uit het oog te verliezen. Bovendien is het team van Wim erg flexibel en denken ze graag met je mee.

Je merkt gewoon dat alles heel professioneel verloopt, niet alleen met Webflux maar ook met hun partners zoals de fotograaf die ze stuurden voor een professionele fotoshoot.

Lieze Geebelen
Lieze Geebelen Zaakvoerder, Proactify

Sinds Wim ons enkele jaren geleden proactief contacteerde, werken we continue samen.

In het begin was het even wennen aan zijn directe communicatiestijl maar al gauw kwam er toch de klik. Ondertussen hoor ik hem bijna wekelijks en is de transparante communicatie één van de dingen die ik het meest waardeer aan Webflux.

Daarnaast maken ze voor mij het verschil met hun uitgebreide technische kennis en de snelheid waarmee ze alles uitvoeren en terugkoppelen naar ons. Dankzij de hulp die we van Webflux krijgen, kunnen we de groei van ons bedrijf optimaal ondersteunen.

Stijn Vandebergh
Stijn Vandebergh Zaakvoerder RCB Grivan

Het heeft lang geduurd voor we de stap hebben gezet naar een nieuwe website. Als zelfstandige en digitale leek heb je daar vaak geen tijd voor. Dankzij de proactieve aanpak van Webflux hebben we nu een professionele website die ons een minimum aan tijd en energie heeft gekost. 

Webflux ontzorgde ons gedurende het hele proces. Zij briefden de fotograaf en copywriter en kwamen met een mooie proefsite die we alleen nog moesten nalezen. Het hele proces verliep heel vlot en we kregen altijd een duidelijke uitleg. 

Sinds onze website werd gelanceerd, merken we dat we vaker online gevonden worden door nieuwe klanten. Bovendien blijven we in contact met Webflux en kunnen we steeds bij hun terecht voor advies i.v.m. onze online activiteiten.

Karen Schillebeeks
Karen Schillebeeks Zaakvoerder, advocatenkantoor Schillebeeks

Met Webflux zat het meteen goed. Tijdens onze eerste gesprekken hebben ze goed aangevoeld welke richting ik uit wou en wat er past binnen de sector.

Het eerste ontwerp dat ik van hen ontving, viel dan ook direct in de smaak. Er moest nauwelijks iets worden aangepast en alles werd heel vlot opgeleverd. Maar met een website alleen kom je er niet, dus helpt Webflux mij ook met Google Advertising.

Dankzij hun begeleiding komen klanten nu veel gerichter naar mij toe en kan ik me toeleggen op de materie die mij het meest interesseert. De combinatie van onze nieuwe website en de Google Ads is dus zeker een grote meerwaarde voor het advocatenkantoor.

Patrick Meurs
Patrick Meurs CEO, Hebo NV
Een klant van me raadde Webflux aan en al van bij het eerste contact zat het meteen goed. Ze reikte goede ideeën aan en kwam tijdens ons overleg met geschikte oplossingen. Ik heb dan ook zijn raad opgevolgd voor het uitwerken van mijn nieuwe website.

Kleine aanpassingen gebeurden quasi onmiddellijk en het geheel werd netjes binnen de afgesproken termijn opgeleverd. Sindsdien merk ik dat ik wekelijks meer aanvragen krijg van buiten Limburg.

Wanneer ik met iemand samenwerk is de prijs voor mij ondergeschikt aan de persoonlijkheid en het resultaat dat ik voor ogen heb en dat zat 100% goed bij Webflux.
Sarah Goris
Sarah Goris Zaakvoerster Ligado

Bij Ligado werken we vooral vanuit een passie voor ons vak in plaats van zakelijk profijt en ik merkte van bij het begin dat dit bij Webflux ook geval was. Ze nemen echt de moeite om te ervaren wie de klant is en wat de gevraagde website moet overbrengen. 

Ze slaagde erin een website te maken die 100% Ligado is en ze hadden tijdens ons eerste gesprek zo goed geluisterd dat het ontwerp er meteen boenk op zat. Je merkt dat ze bij Webflux niet zomaar een product willen afleveren. Ze hebben hun eigen visie en denken met je mee om tot een optimaal resultaat te komen. Webflux doet wat nodig is voor zijn klanten en doet dat bovendien erg snel.

Heide Cupers
Heide Cupers Zaakvoerder De Keukenboulevard

Regelmatig nemen webbouwers contact met ons op om te vragen of ze onze website onder handen mogen nemen, maar over Webflux hebben we nooit getwijfeld. 

Ze hebben een erg sterke prijs-kwaliteitverhouding en er was gewoon van in het begin een klik. Onze vaste contactpersoon, Wim, is heel down to earth en eerlijk. Hij denkt op een persoonlijke manier met je mee en geeft altijd professioneel advies vanuit zijn eigen ervaring. Bovendien is het fijn om in Wim een vast aanspreekpunt te hebben. 

Onze nieuwe website is een enorme meerwaarde voor ons. We merken echt een verschil en ontvangen dankzij de gebruiksvriendelijke afsprakenmodule nu duidelijk meer klanten in onze showroom.

Kris Ursi Marketing Manager Sobeltop

Al van bij het begin klikt het met Webflux. Toen onze website een make-over kon gebruiken en we een webshop wilden opzetten, heb ik dan ook niet getwijfeld om Webflux opnieuw als partner in te schakelen. 

Het fijne aan de samenwerking is dat Webflux met je meedenkt en ze vanuit hun eigen ervaring helpen zoeken naar de beste oplossingen. Bovendien spelen ze kort op de bal en kan je erop tellen dat ze alles snel in orde brengen. 

Hun gebruiksvriendelijk content management systeem is ook heel interessant. Dat laat me toe om de content van onze website gemakkelijk zelf te beheren. Zo moet ik niet altijd om hulp vragen wanneer ik iets wil toevoegen of wijzigen aan de site.

Cedric Hamelryck
Cedric Hamelryck Co-owner Teamtel

Vroeger hadden we onze website in eigen beheer. Toen we een partner zochten om dit extern te doen, was het voor ons dan ook belangrijk dat die even snel en flexibel kon schakelen als onze eigen medewerkers. Dat was gelukkig bij Webflux het geval. Alle deadlines werden probleemloos gehaald en ook nu nog worden we vlot geholpen als we met vragen zitten. 

De combinatie van een vlotte service en een voordelige prijs maakt van Webflux een aanrader voor elke kmo die op zoek is naar een betrouwbare en betaalbare webpartner.

Umut Topal
Umut Topal CEO TPL Dakwerken

Toen ik nog in marketing werkte, kwam ik vaak in contact met bedrijven die hun afspraken niet nakwamen. Bij Webflux had ik meteen door dat dit niet het geval zou zijn. Ze konden mooie referenties voorleggen en er was vanaf het begin een goede communicatie. Van de verplichtingen opgelegd door de GDPR tot het beheer van mijn website, de specialisten van Webflux legden alles klaar en duidelijk uit. 

Sinds mijn website online ging, heb ik verschillende samenwerkingen kunnen opzetten met grote projectontwikkelaars. Binnenkort start ik met een nieuw bedrijf en ook daarvoor zijn er al plannen om met Webflux samen te werken.

Werner De Dier CEO De Dier

De samenwerking met Webflux loopt vanaf het begin heel vlot. Ze luisteren naar wat je als klant wil en leveren op korte termijn een mooi resultaat. Bovendien zijn ze altijd bereikbaar voor vragen en schakelen ze heel vlot. We kunnen zelf gemakkelijk dingen aanpassen in het gebruiksvriendelijk beheersysteem, maar bij twijfel is Webflux ook altijd bereid een helpende hand toe te steken. Sinds ons vernieuwde website werd gelanceerd en Webflux ons advies geeft i.v.m. Google Ads krijgen we duidelijk meer klanten voor onze core business.

Greet Roebben
Greet Roebben Salestrainer en life- en businesscoach

Wim is heel vlot en joviaal. Bij onze eerste bespreking had hij al heel snel door wat belangrijk voor mij was en hoe we het opzetten van mijn nieuwe website het best konden aanpakken. Het eerste voorstel viel al meteen in de smaak. 

Tijdens het hele project denkt Webflux met je mee en is er een persoonlijk contact. Zo krijg je niet het gevoel een nummer te zijn en dat vind ik toch wel belangrijk. Ik heb Webflux ondertussen al aanbevolen bij anderen en zal dat zeker nog doen.

Tom Vantvelt Sales manager Tuvo

Toen onze oude website aan vervanging toe was, heb ik drie partijen gecontacteerd. Webflux was niet de goedkoopste maar had wel het beste verhaal. Bovendien zat het contact van in het begin goed en dat is zo gebleven. 

Wanneer we een vraag hebben, kunnen we altijd bij Webflux terecht en worden we vlot geholpen. Omdat we actief zijn in een specifieke sector was het voor ons belangrijk om een overzichtelijke en duidelijke website te hebben waar onze bezoekers meteen vinden wat ze zoeken. Webflux begreep wat we wilden en bouwde een degelijke site die voor ons doet wat hij moet doen.

Sandra Baccaro CEO SBC nieuwbouw

Ik heb aanvankelijk ook offertes opgevraagd bij concurrenten, maar na het eerste gesprek met Webflux zat het meteen goed. Ze voelden onmiddellijk aan wat ik wilde. Het was voor mij vooral belangrijk om een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website te hebben waar zelfs een 80-jarige gemakkelijk de info kan vinden die hij zoekt. 

Webflux leverde snel een efficiënte website die ik bovendien zelf makkelijk kan beheren en aanvullen met nieuwe content. Daarnaast vind ik het ook fijn dat Webflux af en toe proactief advies geeft. Met hun professionele tips kan ik mijn klantcommunicatie eenvoudig optimaliseren.