Webdesign
Een professionele website die jouw bedrijf online laat opvallen? Daar heb je een no-nonsense webdesigner voor nodig die met je meedenkt. Laat dat nu net onze specialiteit zijn!

Een website op maat laten maken?

Op zoek naar professioneel webdesign in Limburg? Bij Webflux krijgen we spontaan hoofdpijn als we denken aan een zoveelste website opgemaakt in een WordPress template. Wij bouwen dan ook een unieke website op maat van jouw bedrijf en de doelstellingen die jij wil bereiken.

 • Maak van je zaak een online succes met een professionele website die zowel bestaande als potentiële klanten aanspreekt.
 • Houd je budget onder controle door te kiezen voor een betaalbare partner.
 • Beheer je website gemakkelijk zelf dankzij het gebruiksvriendelijk CMS.

Een website voor elke onderneming

Een kleine startende onderneming of een middelgroot bedrijf dat ondertussen een vaste waarde is in de sector? Het maakt voor ons niks uit. Wij gaan voor elke klant met alle enthousiasme aan de slag en leveren een professionele website af tegen een betaalbare prijs. Professionele website laten maken? Contacteer ons vandaag nog!

Communiceren met je klanten & Google

Een professionele website is niet alleen een krachtig communicatiemiddel om met je klanten te communiceren maar ook met Google. Met een duidelijke en gebruiksvriendelijke website zal je sneller en hoger scoren in de zoekmachineresultaten. Zo ben je nog maar één klik verwijderd van een mogelijke nieuwe klant. Wil je nog verder gaan? We helpen je graag met het opzetten van je online advertenties.

Een professionele website laten maken voor jouw zaak?

Geef je bedrijf online een boost met een mooie website die jouw verhaal vertelt. Wij denken graag met je mee en gaan voor een uniek resultaat.

Contact
Onze no-nonsense werkwijze

We gaan stapsgewijs te werk waarbij we gaandeweg de nodige informatie aanreiken en vragen stellen in mensentaal.
We houden niet van eindeloos geklets en gaan dan ook pragmatisch te werk. Door sneller terug te grijpen naar design- of technische voorbeelden krijg je snel een praktisch resultaat en vermijden we nutteloze heen-en-weer communicatie.

1

Intake

We leren elkaar kennen bij een lekker tasje koffie, luisteren naar je doelstellingen en de pijnpunten van je huidige digitale aanwezigheid.

 • Wat wil je met je nieuwe website bereiken?
 • Kan je huisstijl een update gebruiken? Misschien is het tijd voor een nieuw logo? 
 • Hoe kunnen we zorgen voor meer prospecten

We stellen een aanpak op maat voor in mensentaal en zorgen voor een glashelder kostenplaatje. We houden ons aan het prijsvoorstel, dus geen addertjes onder het gras!

2

Design

We vermijden abstracte tussenfases met o.a. wireframes en gaan meteen grafisch aan de slag.
Omdat we alles op maat en met de hand bouwen, maken we ook onze ontwerpen van scratch zonder rekening te moeten houden met technische restricties.

 • We maken een grafisch ontwerpvoorstel voor je website en blijven in deze fase tot je helemaal tevreden bent. Pas wanneer we een goedkeuring krijgen voor het ontwerp gaan we over tot de technische fase. 
 • We doen een voorstel voor de informatieve structuur van je website aan de hand van een organigram.

In meer dan 90% van de gevallen worden onze grafische ontwerpen meteen met laaiend enthousiasme goedgekeurd! We werken dan ook enkel met ervaren vakmensen die de nodige voeling hebben met je doelpubliek.

3

Technisch

Time to shine! In deze fase zijn we immers zéér sterk. 
We bouwen elke website op maat en met de hand. Door non-stop te investeren in ons ontwikkelingsproces werken we razendsnel naar een kwalitatief resultaat toe.

 • Niet alleen de technische vertaling van design naar HTML, ook het CMS waarmee je je website helemaal zelf kan beheren zetten we op maat op. Op deze manier krijg je precies de elementen die je nodig hebt om productief te kunnen werken, geen overbodige toeters en bellen. We zijn dan ook allergisch voor one-size-fits-all oplossingen zoals Wordpress.
 • Naast een vlotte responsieve weergave op desktop, tablet & mobiel, zorgen we ook voor een hoogwaardige semantiek zodat je website SEO-matig het maximale potentieel heeft.
 • We zorgen ervoor dat je website minstens 90/100 krijgt volgens Google PageSpeed Insights, de officiële tool van Google die in grote lijnen de snelheid en technische kwaliteit van een website beoordeelt. 

Kortom, geen Wordpress template bij Webflux, of beter nog.. helemaal geen Wordpress!
We werken met een geavanceerd systeem (het MODx CMF) dat stukken gebruiksvriendelijker, performanter en flexibeler is. We zijn dan ook geen huis-tuin-keuken-webbouwer.

4

Inhoud

Een kwalitatieve website is niet alleen een mooi grafisch ontwerp. Naast een goede technische uitwerking is ook het inhoudelijk aspect van essentieel belang.

 • Met ons CMS kan je ten alle tijden zelf inhoudelijk aan de slag en zowel teksten als foto's toevoegen of bewerken. Foto's toevoegen kan zelfs met drag & drop. 
 • Heb je reeds alle teksten klaar? Bezorg ze ons in een Word-document en wij zorgen voor een professionele verwerking.
 • Nood aan inhoudelijke ondersteuning? We schakelen met plezier onze creatieve copywriter in voor frisse, overtuigende en zoekmachinegerichte teksten.
 • Professionele beelden vormen soms al de helft van het verhaal. Heb je professionele foto's op locatie nodig? Geen probleem, onze fotografe springt na afspraak een keer binnen!

Ook inhoudelijk zorgen we voor de nodige ondersteuning zodat je website straks tot in de puntjes is afgewerkt. Van copywriting tot fotografie, van beeldbewerking tot strategisch communicatieadvies, we staan voor je klaar!

5

Lanceren

Je website is klaar om online te gaan? Wij doen het nodige!

 • We zorgen voor de nodige DNS bijsturingen, meestal nemen we je domeinnaam technisch in beheer voor een snellere en proactieve opvolging. Jij blijft ten alle tijden eigenaar van jouw domeinnaam.
 • Je website gaat online in onze managed cloudomgeving. Snelheid, stabiliteit en betrouwbaarheid dragen we hoog in het vaandel. Met argusogen monitoren we je website 24/7 en nemen we frequente back-ups met een ruime dataretentie in geografisch gescheiden datacenters. Ook de nodige updates nemen we proactief voor onze rekening zodat jij op beide oren kan slapen. 
 • Weinig of veel trafiek? Het maakt niet uit! Elke Webflux-klant geniet van het neusje van de zalm wat webhosting betreft. Intelligente firewalls, proactieve monitoring en zelfs een team dat steeds stand-by is voor mocht er een kink in de kabel komen. 
 • Onze hosting is érg snel door onder andere een intelligente Varnish caching. Redundante hardware zorgt dan weer voor een maximale up-time.

Ons werk stopt niet zodra je website online gaat. Met intelligente monitoring en geavanceerde hardware volgen je we website met argusogen op!

6

Opvolgen

Je website moet renderen en dat wilt zeggen dat ze nieuwe prospecten moet opbrengen. Afhankelijk van de doelstellingen hebben we enkele stategieën achter de hand.

 • We boosten de visibiliteit van je website naar je prospecten met behulp van SEA, search engine advertisting. Door de kracht van Google Ads zorgen we ervoor dat prospecten met de juiste intenties via Google de weg naar jouw website vinden.
 • Afhankelijk van het type onderneming kunnen we ook de sociale media inschakelen om je doelpubliek te bereiken.
 • Voor een omnichannel aanpak doen we een beroep op onze vaste offline uitgeverij.
 • Is een goede organische vindbaarheid van belang? Je kan rekenen op onze SEO-experts voor een strategie op langere termijn. 

We blinken uit met onze gepassioneerde en proactieve aanpak. Ook nadat je website online gaat, denken we graag met je mee. We hebben niet voor niets een klantretentie van bijna 100%  in ons 10-jarig bestaan. Maar je hoeft het niet van ons aan te nemen, kijk wat onze klanten vertellen.