Adverteren
Je website optimaal laten renderen kan eenvoudig met Google Ads.
Webflux verzorgt je online advertenties zodat je digitaal snel de juiste klanten bereikt.

Online adverteren met Google Ads

Wat ben je met een gloednieuwe website laten maken als die niet gevonden wordt door jouw (potentiële) klanten? Laat je website de aandacht krijgen die hij verdient door in te zetten op online adverteren. We helpen je graag met het opzetten en opvolgen van de campagnes en voorzien maandelijks een transparante rapportering.

  • Bereik je prospecten gemakkelijk met doeltreffende advertenties.
  • Pluk de vruchten van een kostenefficiënte advertentiecampagne dankzij een intensieve opvolging.
  • Behoud het overzicht op je online campagnes met een duidelijk en transparant maandrapport.

Doelgericht adverteren

Online adverteren is dan wel niet gratis maar als je het goed doet, krijg je er ook heel wat voor terug. Het is dan wel belangrijk dat je met de juiste zoekwoorden werkt en je advertenties afstemt op de intentie van jouw bezoekers. Wij doen de nodige analyses en sturen bij waar nodig. Zo ben jij altijd zeker van een rendabele campagne die je website tot bij jouw ideale klant brengt.

Rapportering in Webflux stijl

Bij Webflux gaan we voor een no-nonsense aanpak en dat zie je ook in onze Google Ads rapportering. We leveren elke maand een duidelijk en transparant rapport waarin jij meteen ziet wat het online adverteren je in die periode heeft gekost en opgebracht. Geen nood dus als termen zoals CTR en conversies niet meteen een belletje doen rinkelen. Wij gieten alles samen in een visueel rapport dat voor zich spreekt.

Onze rapporten worden realtime samengesteld met live data van Google. Zo kan je zelfs de kleinste details bekijken. 

Online adverteren op maat van jouw website

Met een doeltreffende Google Ads campagne ben je nog maar één klik verwijderd van duizenden potentiële klanten. Wij zetten jouw advertenties op en volgen alles op de voet voor een optimaal resultaat.

Contact